Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Εθνική Σύμπραξη Σωτηρίας

Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. την κρίσιμη αυτή ώρα που απειλείται η Ελλάδα και ο Έλληνας, καλεί σε ένα ίστατο κάλεσμα συμπόρευσης όλων των Αγνών, Υγειών και Θερμών ΕθνικοΠατριωτικών Φορέων και Κομμάτων. Στόχος η διάσωση του διωκόμενου Έλληνα από τις παγκόσμιες και εγχώριες καταστροφικές δυνάμεις, η ενεργοποίηση της συνείδησης και αφύπνισης του Έλληνα, η προάσπιση κάθε Εθνικού Δικαιώματος και Διαφύλαξη, Προβολή και Ενίσχυση κάθε στοιχείου που εκφράζει τα Ενοποιητικά Χαρακτηριστικά των Ελλήνων, δηλαδή το Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον και Ομότροπον.

Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. στην αδιάκοπη προσπάθεια για ένωση όλων των ΕθνικοΠατριωτικών Δυνάμεων με σκοπό την Κοινή Δράση σε Εθνικά και Κοινωνικά ζητήματα αλλά και την κοινή ενιαία κάθοδο στον πολιτικό αγώνα, προτείνουμε σαν αναγνωρισμένο πρόσωπο κοινής αποδοχής τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Για το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. αλλά και για τους περισσοτέρους, θεωρούμε ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι ο Απόλυτος Εκφραστής του Ελληνικού Εθνικισμού από την Μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Κρίνουμε ότι τώρα στην δύση του ενεργού πολιτικού βίου του, η ελάχιστη τιμή που θα μπορούσαμε να του αποδώσουμε θα είναι ο ορισμός του ως Συντονιστή στην προσπάθεια ένωσης. Να είναι το ενοποιητικό στοιχείο που θα μας φέρει όλους σε μια κοινή αντίληψη και συνεννόηση για την διάκριση των μέγιστων Εθνικών και Κοινωνικών αναγκών και κοινή κάθοδο όλων μας στον πολιτικό αγώνα. Σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από τον να στέκεσαι δίπλα σε μια Ηγετική φυσιογνωμία σαν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, για να δώσουμε όλοι μαζί άλλη μια μάχη και ίσως την μεγαλύτερη για την σύγχρονη πολιτική Ιστορία.

Η Ελλάς βρίσκεται στην πιο επικίνδυνη κατάσταση και μοιάζει ανυπεράσπιστη στην βορά των αρπακτικών της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των λοιπών Ελληνόφωνων και Νεογραικύλων.

Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και τις παλλόμενες για την Ελλάδα καρδιές μας.


Σπύρος Καλούτσης

Συγγραφέας

Υπεύθυνος Οργανωτικού Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

2 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ // ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ, Ο ΤΡΑΜΠακουλας (προχθες ειπε οτι ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ). Τωρα που υπαρχει μια ΛΕΠΕΝ στη Γαλια, ενας ΟΡΜΠΑΝ στην Ουγγαρια, ενας Σαλβινι στην Ιταλια και ενας ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ στην Ελαδα // Τωρα με την ευκαιρια της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Νεας Δικτατοριας του εφιαλτη Μητσοτακη που παει κατα διαολου // ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ // οι βρυκολακες εφαρμοζουν το ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ // ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ // ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ, Ο ΤΡΑΜΠακουλας (προχθες ειπε οτι ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ). Τωρα που υπαρχει μια ΛΕΠΕΝ στη Γαλια, ενας ΟΡΜΠΑΝ στην Ουγγαρια, ενας Σαλβινι στην Ιταλια και ενας ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ στην Ελαδα // Τωρα με την ευκαιρια της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Νεας Δικτατοριας του εφιαλτη Μητσοτακη που παει κατα διαολου // ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ // οι βρυκολακες εφαρμοζουν το ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ // ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή