Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

''ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΕΝΟΤΗΣ''



Από την λεγομένη μεταπολίτευση, που  ήρχισε το 1974 εξεκίνησε μία συστηματική εκθεμελίωση των αξιών του Ελληνισμού, από τους εγκαθέτους πολιτικάντηδες του πλουτοδημοκρατικού κατεστημένου.

Ο Πατριωτισμός, ο Χριστιανισμός, η Οικογένεια και τα Eθνικά Iδανικά καθημερινώς υφίστανται την διαβρωτική τακτική εκ μέρους των νεοκομμουνιστών και εθνομηδενιστών της προδοτικής αριστεράς.

Οι ξενοκίνητοι εξουσιασταί κατώρθωσαν να διαλύσουν οικονομικώς την Ελλάδα καθόσον η οικονομική εξάρτησις οδηγεί μοιραίως εις πολιτικήν εξάρτησιν, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερον, που κατήντησαν την Ελλάδα ανίκανον η ιδία να διεκδικήση την ανεξαρτησίαν και κυρίως την τιμήν της, αλλά ικετεύουσα επικαλείται το διεθνές δίκαιο, την Ενωμένη Ευρώπη, το δίκαιον της θαλάσσης, τον ΟΗΕ κ.τ.λ. Προφανώς με την εσκεμμένη παραμέληση των εξοπλισμών, δεν έχομεν ισχυρόν Στρατόν κι’ έτσι εγίναμε περίγελως των τουρκοχοίρων που μας προκαλούν συνεχώς, μας προσβάλλουν κι’ εμείς καταγγέλλομεν την τουρκική  παραβατικότητα, που οφείλεται στην δική μας ένοχον πολεμικήν αδυναμίαν.

Ο τουρκόχοιρος στο Αιγαίο, στη Θράκη, στην Κύπρο μας ταπεινώνει συνεχώς, Προκλητικώς μετατρέπει την Αγία Σοφίαν εις τζαμί, τουρκοχοιρικό πλοίο το ονομάζει «Θράκη», παραβιάζει καθημερινώς τον εναέριον και θαλάσσιον χώρον μας, μας λοιδορεί « είμαστε γίγας και είστε μυΐγα», «μη τολμήσετε να δοκιμάσετε τη δύναμί σας» κ.τ.λ. και οι ψοφοδεείς πολιτικάντηδες που επώλησαν την Μακεδονία στας πράξεις υπερηφανείας των τουρκοχοίρων απαντoύν με λεκτικάς διαμαρτυρίας (κλαψουρίσματα) με αυστηρά μηνύματα (κενολογίαι) και υπό τα κρυφομειδιάματα των Ευρωπαίων καυχώμεθα δια την διπλωματικήν απομόνωσιν της Τουρκίας, που είναι ψεύδος.

Ακόμη και οι Τσάμηδες διεκδικούν εδάφη από την Ελλάδα. Τόσον εξέπεσε η Χώρα μας.

Η πραγματική κατάστασις στην Πατρίδα μας είναι: στο εσωτερικό χάνεται η φυλή μας από την μαζική εισβολή των ξένων και από το εξωτερικό απειλείται η ύπαρξις της Ελλάδος από τουρκοχοίρους και λοιπούς γειτονικούς άρπαγας. Κι’ εδώ οι εθνοπροδόται εξουσιασταί ασχολούνται με τον ρατσισμό, αντισημιτισμό, ομοφυλοφίλους, ΜΚΟ, υιοθετηθέντας λαθρομετανάστας, ανθρώπινα δικαιώματα, φιλειρηνισμό, κλιματική αλλαγή και με ότι άλλο επινοεί ο κάθε αυνάν.

Με μαθηματική ακρίβεια, νομοτελειακώς η Ελλάς οδηγείται μοιραίως στην καταστροφή ως Έθνος, ως Κράτος, ως Φυλή. Ερωτώ: υπάρχει περίπτωσις αναστροφής, από τον ολέθριο κατήφορο;  απαντώ: εδώ που εφθάσαμε όχι. Εκτός και αν ο καλός Θεός της Ελλάδος δεν μας έχει εγκαταλείψει και στείλει τον Άνδρα, που χρειάζεται, που έχει ζωτική ανάγκη το Έθνος.

Όμως εμείς οι γνήσιοι Έλληνες δεν πρέπει να μένωμεν αδρανείς. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Εμείς οι εθνικισταί, που στο πρόσφατο παρελθόν τσακίσαμε  τους μπολσεβίκους πρέπει να αποφασίσωμεν να αγωνισθώμεν. Είμεθα το 90% του Λαού, όπως το 90% και πλέον είμεθα Χριστιανοί. Η εθνική λαϊκή μάζα, υπάρχει και ανησυχεί, Οι επικεφαλής της δεν μπορούν να την οργανώσουν. Εμέτρησα 72 εθνικάς οργανώσεις, κόμματα, κινήσεις κ.τ.λ. εις ολόκληρον την Ελλάδα, που ο καθείς είναι μεμονωμένος και αρνείται να ενωθούν όλοι μαζί. Διατί; αρχομανία; ματαιοδοξία; πολιτική μυωπία; οτιδήποτε θέλετε. Το γεγονός είναι ότι ο εθνικός χώρος είναι αποκλειστικώς πολυδιασπαμένος. Και αυτό ζημιώνει πρωτίστως την Πατρίδα, υπέρ της οποίας ισχυρίζονται, ότι αγωνίζονται. Δίχως ενότητα όμως ο αγών είναι καταδικασμένος εις αποτυχίαν. Όλοι γνωρίζουν ότι «η ισχύς εν τη ενώσει». Δεν ενούνται; συνεπώς θα παραμένουν ανίσχυροι και το θλιβερόν είναι, ότι εξ αιτίας των ζημιώνουν την Ελλάδα αδικαιολογήτως.

Η λογική δεικνύει  τον δρόμο της ενότητος. Όλαι αι κινήσεις, τα κόμματα, αι οργνώσεις κ.τ.λ. του εθνικού χώρου πρέπει να ενωθούν και να κατέλθουν στας προσεχείς εκλογάς. Ας ενωθούν και ας είναι όλοι τους αρχηγοί, ας ενωθούν και ας διατηρήσουν την οργανωτικήν αυτοτέλειάν των, ας ενωθούν δια να λάβουν μέρος στας εκλογάς. Και μετά ως χωρίσουν.

Όταν πρόκειται δια την Ελλάδα οι μικροεγωϊσμοί πρέπει να παραμερισθούν. Αν θέλουν να δικαιωθή ο εθνικσιμός επιβάλλεται να γίνουν τρία πράγματα. Πρώτον ενότης, δεύτερον ενότης και τρίτον ενότης. Αλλοιώς δεν είναι εθνικισταί, αλλά ψευτοεθνικισταί.

Εν τέλει προτείνω στον κ. Γ. Καρατζαφέρη, στον κ. Κ. Βελόπουλο, στον Ευρωβουλευτήν κ. Ι. Λαγό κι’ ακόμη στον κ. Σ. Χίον, στον κ. Γ. Μιχαλόπουλον να απευθύνουν έκκλησιν στους εκπροσώπους του χώρου, να γίνη μία συνάντησις να συσταθή μία επιτροπή συνενώσεως των πατριωτών.

Ο εθνικιστικός-πατριωτικός κόσμος έχει πολιτική εκπροσώπηση στην βουλή και στην Ευρωβουλή, έχει δύο καθημερινάς εφημερίδας και μία εβδομαδιαίαν, έχει παραρτήματα ή γραφεία εις ολόκληρον την Ελλάδα. Ξυπνήστε, από μόνοι σας δεν θα επιτύχετε. Ενωμένοι θα νικήσετε.

                                                                                                          Κωνσταντίνος Πλεύρης

2 σχόλια:

  1. Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΩΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε πλευρη ας επανιδρύσετε το κ4α τα αλλα ειναι να ειχαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή