Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ




Στις 25 Ιανουαρίου 2017 συμπληρώθηκαν δυο χρόνια Αριστερής ηγεμονίας στη διακυβέρνηση της Χώρας και οι Έλληνες ξαναβρήκαν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια, την ξεχασμένη περηφάνεια τους και είδαν τους Ευρωπαίους να χορεύουν στο ρυθμό των ζουρνάδων και των νταουλιών που έπαιζε η Αριστερή περήφανη κυβέρνησή τους!

Είδαν τα όνειρά τους, οι Έλληνες, να πραγματοποιούνται, είδαν τις τσέπες τους να γεμίζουν χρήματα και καμάρωναν τους λεβεντόκορμους μαλλιάδες και γενειοφόρους, με τα ξεκούμπωτα πουκάμισα, χωρίς γραβάτα, να διδάσκουν τους Ευρωπαίους πολιτισμό, νέο Ελληνικό πολιτισμό και καρδιά τους αγαλλίαζε, που επί τέλους, μετά από τόσα χρόνια αγώνων, το μεγαλείο της Αριστερής διακυβέρνησης δικαιωνόταν!!

Αλήθεια, αισθάνθηκαν περήφανοι οι Έλληνες αυτά τα δύο χρόνια της Αριστερής ηγεμονίας των μεταλλαγμένων μπολσεβίκων, ή έζησαν έναν εφιάλτη που συνεχίζεται όλο και πιο έντονα; Άραγε ξύπνησαν οι Έλληνες από τον ύπνο τον βαθύ τους, που τους κοίμισε υπό μανδραγόραν η περήφανη Αριστερή τους κυβέρνηση, ή καθεύδουν ακόμη;

Δυο χρόνια πέρασαν. Το όνειρο διαλύθηκε. Η ζοφερή πραγματικότητα διεκδικεί με σκληρότητα να επιβάλλει την παρουσία της. Και η πραγματικότητα αυτή κορυφώθηκε με την έκρηξη των λαθρομεταναστών και την προκλητικότητα των Αλβανοπαίδων νεοσυλλέκτων του Μεσολογγίου, της Ιεράς αυτής πόλεως, αλλά και στις στρατιωτικές μονάδες της Κύπρου. Ιδιαίτερα στην Κύπρο και μάλιστα σε πολύ καίριες μονάδες, στέλνει το σοφό μας Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλβανόπαιδες και μουσουλμανόπαιδες, ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει μόνο Ελληνισμός και Ελληνορθοδοξία. Τον αλβανικό αετό, το κλεμμένο αυτό βυζαντινό σύμβολο, πέταξαν, προκλητικώτατα, στα μούτρα των εμπνευστών της Ελληνοποιήσεώς τους οι νεοσύλλεκτοι Αλβανόπαιδες του Μεσολογγίου και της Κύπρου, φέροντες οι ιερόσυλοι, την τιμημένη και αιματοβαμμένη στολή του Έλληνα στρατιώτη. Είναι ένα δώρο για τα δίχρονα της Αριστερής διακυβέρνησης. Αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε γιατί ο Υπουργός διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστώσει τι; Απλά για να δώσει την ευκαιρία στους πληρωμένους υπερασπιστές κάθε τι ανθελληνικού να βρουν τρόπους αντιμετωπίσεως του ανοσιουργήματος, πως τάχα ήταν μια αστειότητα. Αντί να διατάξει άμεσα την σύλληψή τους και την άμεση παραπομπή τους στου Στρατοδικείο για να επιβάλει όποια ποινή προβλέπεται και μάλιστα προς παραδειγματισμόν , διέταξε Ε.Δ.Ε! Θα έπρεπε ακόμη, πέρα από το ποινικό μέρος του εγκλήματος, να επακολουθήσει και Διοικητικό μέρος απελάσεως, μετά την έκτισιν της ποινής τους.

Αλλά στην "Αριστερή διακυβέρνηση", περισσεύει ο ανθρωπισμός για τους μη Έλληνες και η αναλγησία για τους Έλληνες . Ο ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων έχει φθάσει εκεί που παρά πέρα δεν υπάρχει.

Ας ξυπνήσουν επί τέλους οι Έλληνες. Ο Υφυπουργός της παιδείας, (όχι βεβαίως της Ελληνικής, αλλά των μπολσεβίκων Ζουράρης, διεκήρυξε ότι δεν πειράζει και να χάσουμε μερικά νησιά μας, αρκεί να κρατήσουμε τη γλώσσα μας!! Πράγματι η γλώσσα μας θα μας χρειασθεί για να μας κρεμάσουν απ’αυτήν! Αλλά το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ είναι εδώ, το σάλπισμα "ΕΛΞΑΤΕ ΣΠΑΘΗΝ", ήχησε και οι Έλληνες θα ξιφουλκήσουν και τότε…



ΧΡΗΣΤΟΣ Π.ΚΟΣΣΙΩΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου