Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΟΝ κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ




Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ δεν διαχωρίζει τους Έλληνες σε δεξιούς-Αριστερούς-Κεντρώους, ούτε σε φιλοσημίτες και αντισημίτες. Αν πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει κάποιος διαχωρισμός, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον διαχωρισμό "Έλληνες και Ανθέλληνες".

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης θέλει να διαχωρίσει τους Έλληνες σε φιλοσημίτες και αντισημίτες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Θα θέλαμε όμως να μας πληροφορήσει από πού τα έμαθε όλα αυτά τα σπουδαία για τους Έλληνες Εβραίους, για να μπορέσουμε και ΕΜΕΙΣ να ανανύψουμε και να δούμε το αληθινό φως που πηγάζει από τον σιωνισμό και όχι από την Ελληνορθοδοξία. Γιατί Ε.Μ.Ε.Ι.Σ έχομε ως έμβλημά μας τον Ελληνισμό και την Ελληνορθοδοξία.

Ευχόμεθα στον κ. Γεωργίαδη να χαίρεται την καινούργια του, αληθινή κατ’αυτόν, πίστη, που ο νέος θεός του θα τον βοήθησει να καταλάβει αξιώματα. Δεν γνωρίζομε όμως πόση αξία θα έχουν αυτά, χάνοντας την ψυχή του.

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ είμεθα και παραμένουμε Έλληνες.

3 σχόλια:

  1. Του κανατε την τιμη να του απαντησετε? κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να απαντήσουμε Νεοκλή γιατί αναφέρθηκε ονομαστικώς στον επικεφαλής του ΕΜΕΙΣ κύριο Πλεύρη. Κατά τα άλλα τον αγνοούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλώς κάνατε. Στους ριψάσπιδες έκαναν χειρότερα στην Αρχαία Ελλάδα. Αυτός και πολύ φτηνά την γλύτωσε με μια τόσο κόσμια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή