Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ




Είναι πραγματικά τραγελαφικό το γεγονός της ποινής των νεοσύλλεκτων στρατιωτών στο Μεσολόγγι που σχημάτισαν με τα χέρια τους την αλβανική σημαία. Εξήντα μέρες φυλακή, εκ των οποίων οι 50 από τον αρχηγό ΓΕΣ και 10 από τον υπουργό αμύνης Πάνο Καμμένο!!

Δηλαδή η ύπαρξη πέμπτης φάλαγγος στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλακή που βεβαίως βεβαίως εν καιρώ ειρήνης ποτέ ουσιαστικώς δεν εφαρμόζεται. Δηλαδή οι προδότες του στρατιωτικού όρκου θα την γλυτώσουν με την παραμονή τους στο στρατόπεδο επί εξήντα ήμερες, δίχως το δικαίωμα εξόδου από αυτό. Τουναντίον θα έπρεπε ο αρχηγός ΓΕΣ να δείξει την έξοδο τους δια παντός από το στρατόπεδο και ο υπουργός Αμύνης από την χώρα…. 


Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν υπήρξε το μοναδικό. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει πλήθος άλλων Αλβανών που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό και σχηματίζουν τον αλβανικό αετό

Τι να περιμένει όμως κανείς από τους αποδομητές των εθνικών θεσμών… Αλλά πώς δεν αντιδρούν και οι ίδιοι οι αξιωματικοί; Είναι αξιολύπητο

Ας συσπειρωθούμε λοιπόν στην ενωτική εθνική κίνηση Ε.Μ.Ε.Ι.Σ για να αποκτήσει η Ελλάδα μας την ηγεσία που πραγματικά της αξίζει.





H ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου