Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019


            ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ


Στις 25 Ιανουαρίου 2019, η Βουλή των Ελλήνων(;) Αντιπροσώπων ψήφισε, κατά ασθενή πλειοψηφία «προθύμων» τη διεθνή Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Τσίπρας και 152 ακόλουθοί του από πανσπερμία κομμάτων Βουλευτές, είπαν «ΝΑΙ» στη συμφωνία και διέγραψαν από το χάρτη της Ελλάδος τη χωροταξική ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τη χάρισαν στους Νοτιοσλάβους.
Δεν ήταν μια απλή πράξη φιλικής διευθετήσεως μιας κάποιας διαφωνίας με τους βόρειους γείτονες της Ελλάδος. Ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε στον Ελληνισμό από τους αντιπροσώπους του στη Βουλή, από της συστάσεως του Ελληνικού κράτους.
Για την καταστροφή της εκστρατείας στη Μικρά Ασία, (Ιωνία), δικάστηκαν πολιτικοί και στρατιωτικοί με το κατηγορητήριο της παραχωρήσεως Ελληνικού εδαφικού τμήματος στον εχθρό και εκτελέσθηκαν έξι, χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν παραχωρήσει τίποτε, αφού αυτά που χάθηκαν εκείνη την εποχή δεν ανήκαν στην Ελληνική Επικράτεια, αλλά στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Σήμερα όμως παραχωρήθηκε αναίμακτα, διαγράφηκε από το χάρτη της Ελλάδος με ένα ΝΑΙ στη βουλή των Ελλήνων από 153 Έλληνες(;) βουλευτές, ένα τεράστιο κομμάτι του Ελληνισμού. Η Μακεδονία και ως λέξη και ως περιεχόμενο εξαφανίστηκε από το χάρτη της Ελλάδος.
Βεβαίως επιχειρήθηκε και άλλοτε να ακρωτηριασθεί η Ελλάδα και να παραχωρηθεί η Μακεδονία στους Βόρειους γείτονες από τους προγόνους των σημερινών πολιτικών εξουσιαστών μας, αλλά χάρη στον καλό Θεό της Ελλάδος και την αυτοθυσία των πραγματικών Ελλήνων, τα σχέδια τότε ναυάγησαν. Σήμερα όμως οι  Γόνοι και Επίγονοι εκείνων, ως εκτελεστές της διαθήκης που τους άφησαν, (όπως δήλωσαν πρωτοκλασάτα στελέχη των υποστηρικτών του «ΝΑΙ» στην βουλή κατά τη συζήτηση κύρωσης της συμφωνίας αλλά και μεταγενέστερα), προχώρησαν στο ανοσιούργημα που είχαν και εκείνοι ανεπιτυχώς επιχειρήσει και το κατόρθωσαν με ένα «ΝΑΙ», αποδεικνύοντες ότι οι σημερινοί είναι ικανότεροι εκείνων στον ακρωτηριασμό της Ελλάδος. Σε πολύ λίγο χρόνο το Υπουργείο των Εσωτερικών θα εκδώσει την προκήρυξη για τη διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Πώς θα ονομασθούν οι Περιφέρειες Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας; Ποίος είναι ο τίτλος τώρα των Μακεδόνων Περιφερειαρχών; Πώς θα τιτλοφορείται π.χ. ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας; Αν προστεθεί, ως αυτονόητο αντίθετο του προσδιορισμού «Βόρειος» το «Νότιος», δηλαδή ονομασθεί Περιφερειάρχης «Νοτιοκεντρικής Μακεδονίας», δεν προβλέπεται στην Συμφωνία των Πρεσπών, γιατί η Βόρειος Μακεδονία που δημιουργήθηκε, δεν συνορεύει με τη Νότιο Μακεδονία, αλλά με την Ελλάδα και το Γεωγραφικό Διαμέρισμα της Μακεδονίας χάθηκε από το χάρτη της Ελλάδος. Συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε αυτός ο όρος. Να γιατί ξεπουλήθηκε και χάθηκε Ελληνική Περιουσία, ιστορική, εθνική και αντικειμενική, με την αθώα δήθεν παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία», προς χρήση από τους Νοτιοσλάβους. Γιατί κάθε όνομα προσδιορίζει συγκεκριμένο αντικείμενο.

Παρακαλούμε τους Έλληνες Νομομαθείς και τους Δικαστικούς λειτουργούς της Ελλάδος, να ασχοληθούν ιδιαιτέρως με το θεωρούμενο αθώο φιλικό διακανονισμό της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία στους Νοτιοσλάβους, διότι μια τέτοια ενέργεια που περιέχει σπέρματα προδοσίας του Ελληνισμού, βαρύνει όλους τους Έλληνες και δεν αξίζουν όλοι οι Έλληνες αυτό το Στίγμα.

Ας αποδοθεί,τουλάχιστον, σ’αυτούς που διέπραξαν το ανοσιούργημα, αν δεν μπορεί να ανατραπεί η ισχύς αυτής της ηττοπαθούς και επαίσχυντης Συμφωνίας. Τη βλάβη που προξενεί και θα προξενήσει στο μέλλον στην Ελλάδα αυτή η Συμφωνία, δεν μπορεί να αποτιμηθεί με κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.


Χρήστος Κοσσιώρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου