Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. - ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ





Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών) ξεκίνησε την λειτουργία του εδώ και μερικούς μήνες με σκοπό την ένωση των κομμάτων, αλλά και των προσωπικοτήτων του εθνικού χώρου. Με την εμβληματική φυσιογνωμία του Κωνσταντίνου Πλεύρη, φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή τις εθνικές δυνάμεις για να πορευτούν από κοινού στον αγώνα κατά της αποδομήσεως της χώρας.

Σαν μια νέα Φιλική Εταιρεία που οι ιδρυτές της δεν διεκδικούν ρόλο ηγετικό, προσπαθεί να ενώσει τις κεφαλές του πατριωτικού χώρου εις ένα πολιτικό σχηματισμό. Ως πολιτική κίνηση διατύπωσε με σαφήνεια εθνικές θέσεις, που μπορούν να αποτελέσουν βάση συζητήσεως και επεξεργασίας, ώστε να γίνει εφικτή η ενιαία κάθοδος στις εκλογές. 

Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ακραδάντως πιστεύει στην πολλαπλασιαστική ωφέλεια που θα έχει ο πατριωτικός χώρος, στην περίπτωση συμπράξεως των εθνικών σχηματισμών. Είναι καιρός όλοι να αφήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τους εγωισμούς στην άκρη, αν θέλουμε η Ελλάς να παραμείνει ζωντανή και να επιστρέψει στις εθνικές αξίες. Δεν ζητάμε την κατάργηση της αυτοτέλειας των εθνικών κομμάτων, αλλά την συνεργασία τους σε μια κοινή προσπάθεια και την εκπροσώπησή τους αναλόγως της πολιτικής τους δυνάμεως. Επί μέρους διαφορές οφείλουν να παραμεριστούν, λάθη του παρελθόντος να μην επαναληφθούν και η δύναμη των επιχειρημάτων να κερδίσει εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών, που σήμερα βρίσκονται στην αποχή. 

Όπως έλεγε και ο Μακρυγιάννης ας αφήσουμε το εγώ και ας περάσουμε στο ΕΜΕΙΣ. Συνέλληνες φθάσαμε στο τέλμα. Μπροστά στην σωτηρία της πατρίδος μας, οτιδήποτε άλλο είναι δευτερεύον. 

Το Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών κάνει ανιδιοτελώς το χρέος του. Πράξτε και εσείς το δικό σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου